Orgelles

Orgelles op het majestueuze orgel in de Sint Piterkerk te Grou

GPTV reportage over "Kerkorgelles in Sint Piterkerk Grou"

In de Sint Piter te Grou staat een zeer fraai van Dam-orgel uit 1853 en beschikt over twee manualen en een zelfstandig pedaal. Het zou prachtig zijn om mensen hiervan te laten profiteren. Dit wil ik bereiken door het orgel in te zetten als lesorgel.

Als er (al een tijd) behoefte is om orgelles te willen dan is er natuurlijk niks mooiers dan op een inspirerend instrument de lessen te volgen. Of het nou gaat om een lang gekoesterde wens te laten vervullen doordat er al lange tijd de behoefte bestond om eens orgellessen te gaan volgen of om het instrument te leren kennen of gewoon om muziek te maken: welkom in mijn lespraktijk. Ik vind het belangrijk om mensen met het orgel in contact te brengen, of het nou jonge of oudere mensen zijn, iedereen is welkom! Wat voorop staat is plezier hebben in het maken van muziek en er van te leren genieten. En met het orgel en de ruimte die we in Grou hebben moet dat zeker lukken!!

Er bestaan verschillende mogelijkheden om les te krijgen wat betreft duur, frequentie en tijdstip. Voor meer informatie en tarieven, bel of mail gerust:

carl1681@hotmail.com of telefoon 06-20722027.